top of page

O podjetju CEEIG d.o.o.

Podjetje CEEIG d.o.o. je mlado podjetje z visokim znanjem in izkušnjami na področju projektiranja, gradnje in svetovanja. Naše vodilo so znanje, uporaba sodobnih materialov in tehnologij, natančnost in partnerski odnos s poslovnimi partnerji, saj le tak pristop zagotavlja vrhunsko kakovost naših storitev in vaše zadovoljstvo.

 

Zlatko Rizvić MBA

Ustanovitelj & Direktor podjetja

floor-plans-for-building-construction-3F

Naši koraki

Projektiranje, proizvodnja in izvedba na objektu je lahko včasih zelo zahtevna, zato je zelo pomemno postaviti prave korake v celotnem procesu. Naše podjetje dobro razume pomembnost priprave, zato ste lahko brez skrbi, da bomo vaš projekt izpeljali uspešno in zadovoljno. Naše reference to tudi potrjujejo..

Architectural plans

Predkonstrukcijska zasnova

Vaš projekt lahko izrišemo mi ali pa sledimo vašemu arhitektu z svetovanjem in izkušnjami iz prakse.

A man cutting a wooden plate with a saw

Projektna & Gradbena ocena

Slaba ocena investicije gradnje prinese ogromne nepredvidene stroške, zato vam bodo naši sodelavci izdelali finančni načrt do najmanjše podrobnosti.

Skupinsko svetovanje na objektu

Predno začnemo z delom, organiziramo skupinsko svetovanje na objektu z vsemi podizvajalci in investitorjem, saj tako zmanjšamo sve prihodne izzive v izvedbi.

architect-and-structural-engineer-dresse

Končni izgled

Zelo pomembno je da je investitorjeva začetna zasnova enaka končnemu proizvodu. Pri nas vam to zagotavljamo.

Ambiente Ki Life vista2-REV1.jpg

Naše jamstvo za kakovost

Poslanstvo našega podjetja je zagotoviti najkvalitetnejše izdelke in storitve na trgu z najsodobnejšo tehnologijo strojev in najnovejšimi standardi.

Ustvarite svoj sanjski dom.
Povejte nam nekaj o vašem projektu.

bottom of page