Naše storitve

Pomagali vam bomo uresničiti vaše sanje!

pratic_pergole_07_nomo_scheda-1200x768.j
SPA Zone Render.jpg
img_3062-poziom.jpg

Premikamo meje tehnologije senčenja. Z bioklimatsko pergolo vam ponujamo popoln nadzor nad ambientom vaše okolice.  Pokrijte svoj čarobni kotiček z aluminijasto nosilno konstrukcijo, ki nosi avtomatizirane zračne lamele. Pergola je popolno kritje za avtomobile, terase ter piknik prostore. Odprtost prostora je prepuščena vašim željam. 

Leta in leta je bil Wellness & SPA samo v javnih objektih, danes pa je dostopen tudi v vašem domu. Projektiramo in izvajamo privatne Wellness & SPA prostore. Svoj dom lahko spremenite v pravo oazo sprostitve. Nudimo vam finske savne, parne savne, slane sobe, kneipp, različne tuše doživetja, ledene fontane, Hammam, masažne kade in še več...

Nudimi vam širok program modularnih sistemov za javne prostore (Wellness & SPA, Fitness, športne dvorane, industrijski prostori, bencinske črpalke, nakupovalni centri,...). Podjetje Alsanit je sinonim za kakovost in odličje HPL modularnih sistemov z popolnoma robotsko tehniko.

IMG_20160114_194525.jpg
ZOZ_2435-min.jpg
white-modern-living-room-with-fireplace-

Alsanit HPL garderobni sistemi za javne prostore kot so Fitness, športne dvorane, Wellness & SPA, 

BeStrong je največji proizvajalec športnih parkov v Evropi. Športni parki danes niso več samo v šolah in športnih objekov ampak tudi ob poslovnih stavbah, tovarnah, nakupovalnih centrov,...

Vgradni kamini na drva so idealni za vas, če želite ogreti prostor, hkrati pa skozi veliko steklo opazovati igro plamenov v kurišču.

Ustvarite svoj sanjski dom.

Povejte nam nekaj o vašem projektu.