top of page

Naše storitve

Pomagali vam bomo uresničiti vaše sanje!

chief-engineer-or-architect-works-with-building-dr-2021-08-26-17-11-04-utc.jpg
Ambiente Ki Life vista1-REV1.jpg
Forgemobili.jpg

Projektiranje & Izvedba

V našem podjetju vam nudimo projektiranje, re-design in sodobno izvedbo gradbeno obrtniških del. Naš tim ima več kot 20 let izkušenj po svetu.

Wellness & SPA

Leta in leta je bil Wellness & SPA samo v javnih objektih, danes pa je dostopen tudi v vašem domu. Projektiramo in izvajamo privatne Wellness & SPA prostore. Svoj dom lahko spremenite v pravo oazo sprostitve.

Notranje & Zunanje Pohištvo

Nudimo vam pohištveno opremo za zasebno in javno uporabo. Forge Mobili je na dobri poti, da postane blagovna znamka, ki postavlja trende v svetu notranjega in zunanjega aluminijastega pohištva. Vsi izdelki so narejeni v Turčiji.

Fit Interiors locker.jpg
Fit Interiors.jpg
pratic_pergole_03_nomo_scheda-1200x768.jpg

Garderobni sistemi

Fit Interiors garderobni sistemi za javne prostore kot so Fitness, športne dvorane, Wellness & SPA, 

Modularni sistemi

Nudimo vam širok program modulanih sistemov za javne prostore (Wellness, Fitness, športne dvoranje, industrijski prostori, nakupovalni centri, pisarne, itd...). Fit Interiors je sinonim za kakovost in odličje HPL modularnih sistemov z popolnoma robotsko tehniko izdelave.

Bioklimatske pergole

Premikamo meje tehnologije senčenja. Z bioklimatsko pergolo vam ponujamo popoln nadzor nad ambientom vaše okolice.  Pokrijte svoj čarobni kotiček z aluminijasto nosilno konstrukcijo, ki nosi avtomatizirane zračne lamele.

Barausse.jpg
Novowood.webp
CEEEIG CLT.jpeg

Notranja vrata

Z vrati in rešitvami Barausse za ločevanje prostorov lahko uresničimo oblikovalske projekte, v katerih estetika, dobro počutje in funkcionalnost sobivajo v popolnem ravnovesju.

Lesene terase in fasade

Odpornost na vlago in škodljivce je naš les ki ga ponujamo. Najboljši primeri tega so: terase, dvorišča, območja okoli bazena in fasade

CLT Gradnja

Izvedba objektov v CLT tehnologiji predstavlja trenutno najvišji standard gradnje.

Ustvarite svojo sanjsko idejo.
Povejte nam nekaj o vašem projektu.

bottom of page